Roland Ericsson

tigern_1Mitt smeknamn är Tigern
Ja, jag kallades Tigern under min aktiva karriär som proffsboxare. Jag har fortsatt använda mig av detta smeknamn i min mycket längre karriär som utvecklingskonsult i arbetslivet. Detta har jag gjort eftersom Tigern för mig är något smidigt, mjukt och samtidigt kraftfullt. På samma sätt som jag vill uppfattas som inhyrd konsult – smidiga lösningar, på ett mjukt sätt med kraftfulla resultat.

Åren går och jag ser lite annorlunda ut idag än vad jag gjorde under min aktiva idrottskarriär men Tigern finns kvar inom mig. Jag driver företaget Livslära och har under de senaste 22 åren arbetat med att utveckla personalgrupper, ledare och organisationer inom näringsliv, kommun, skola och idrott.

Jag föreläser och coachar och leder processer inom personlig utveckling, teamutveckling, ledarskap mental träning, kreativitet och nytänkande där deltagarna själva blir aktiva. Jag är utbildad inom mental träning, UGL och inom det lösningsfokuserade förhållningssättet vilket tillämpas i insatser på individ, grupp- och organisationsnivå.

Några tidigare uppdragsgivare
Volvo, Stena Line, Astra Zenica, Wettergrens, Kahals Kaffe, Stora Enso, Renova, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, SKF, Västtrafik, If försäkring, Telia, Eltel Network, Hyresgästföreningen, Forbo Forshaga, Mölndals kommun, Riksteatern.

Hör av dig om du vill möta något smidigt, mjukt och kraftfullt som Tigern: 070-514 05 05